Regisztráció
KÜLDETÉSÜNK, RÓLUNK

Fiatalok a VIPbetadvice.com-malA VIPbetadvice csoport kimagasló szakértelemmel áll Klubtagjai rendelkezésére. Profi elemzőink stratégiában gondolkodnak. Naprakész tudásukra támaszkodva segítjük Klubtagjainkat, hogy ne vesszenek el a sportfogadás világában. Célunk, hogy emberek tízezreinek sikerélményt és pezsgést hozzunk a hétköznapjaiba, mindeközben ezzel javítva az életszínvonalukon is.

 

MEGOLDÁSAINK, STRATÉGIÁNK ÉS CÉLJAINK ÖSSZHANGJA

 

Klubtagjainknak rövid-, közép-, és hosszútávon összességében nyereséges tippeket, tanácsokat adni. Csomagjainkban, tippajánlatainkban, szelvényajánlatainkban elemzőink alábbi stratégiája érvényesül:

 

„Nem a nyereséget maximalizáljuk, hanem a veszteséget minimalizáljuk.”

 

Tippjeink döntő többsége nem a hatalmas profittal kecsegtető ODDS-okra épül, de nem is a teljesen „kockázat-kerülő” ODDS-okra. Elemzőink stratégiája ennél jóval kifinomultabb. Eredményességünk túlszárnyalja a piac egyéb szereplőit. Ennek ellenére célunk nem a csomagdíjak csillagokba történő emelése, hanem a reálisan, szinte bárki számára elérhető árak megtartása. Mindezt úgy tudjuk elérni, ha Klubtagjaink továbbajánlják szolgáltatás-csomagjainkat. Ennek a megosztásnak az elősegítésére személyes Kampánylinkeket és egyéb eszközöket bocsátunk rendelkezésükre, valamint Partnerprogramunkkal ösztönözzük a továbbajánlást, megosztást. Folyamatosan vonunk be még újabb Értékesítési Partnereket is a toborzásba. Minél több Klubtagunk van, annál több mindent tudunk adni kedvező árakon. Ezért közös a cél.

 

Figyelmeztetjük a kockázatokra! - VIPbetadviceKOCKÁZATOK

 

A szerencsejáték szórakoztató, gyakran örömteli elfoglaltság, ami segít a kikapcsolódásban, ám fontos tudni, hogy a játék, mint alapvető emberi szükséglet bizonyos esetekben problémákat okoz, akár súlyos függőséghez is vezet. A szerencsejáték-függőség tehát szenvedélybetegség. Maradjon játék a sportfogadás! Soha ne kockáztass akkora összeget, amekkorának az esetleges elvesztése veszélyhelyzetet okoz az életedben vagy családod, környezeted életében!

 

Nincs mindig működő szisztéma.

Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében. A tippek, szelvények az esetek jelentős részében akár napi 10-700%-os nyereséget is hozhatnak vagy még többet, de akár veszíthetsz is. Természetesen nem ígérhetünk, nem garantálhatunk semmit, mert nem vagyunk hatással a játékosok aktuális teljesítményére (és sok minden befolyásolhatja a játékosok aktuális teljesítményét). Nem tudjuk, hogy például egy kapura lövés esetén (labdarúgás) a kapufáról kifelé vagy befelé pattan a labda, de elemzőink mindent elkövetnek azért, hogy azokat a tippeket küldjük Klubtagjainknak, amelyek nagy valószínűséggel bejönnek. Célunk, hogy összességében nyereségesek legyenek a Klubtagok, mindig ezzel a szemlélettel dolgozunk, hosszú távon tervezünk.

 

Elemzőink eredményei önmagukért beszélnek, de a múltban elért eredmény sem lehet sohasem kockázatkizáró körülmény.

 

Fontos a tét mértékének okos megválasztása! - VIPbetadviceA kockáztatás mindig izgalommal jár, maradjon ez az izgalom akkora, ami még jóleső érzést nyújt és sose legyen túlzó, ami már a veszteségtől való félelemmel párosul! Ennek megfelelően érdemes mindig a tétet okosan megválasztani a fogadásaidhoz. Ne lovald bele magad, hogy egy esetleges vesztés után azonnal vissza akard nyerni a pénzt, mert ha ezt teszed, előfordulhat, hogy egyre kevesebb kontrollal fogsz fogadni, ami az esetek többségében további veszteségeket okozhat. Mindig tudd, hogy mennyit játszol, és mennyiért!

 

Mi adjuk az elemzők által ajánlott tippeket, tanácsokat, de mindig a te döntésed, hogy megteszed-e ezeket a tanácsolt tippeket, mindig a te döntésed, hogyha megteszed, akkor mennyivel. Mivel a döntés minden esetben a Te felelősséged, ezért természetesen a teljes nyereség és a teljes veszteség is a Tiéd.

 

Javasoljuk, hogy tájékozódj, mielőtt sportfogadó oldalt választasz, hogy az ott elért nyeremények adókötelesek vagy adózottak-e és hogy országod jogszabályai támogatják-e annál a sportfogadó oldalnál a játékot vagy nem!

 

Money management strategia - VIPbetadviceA kockázatokat lehet növelni vagy csökkenteni egy esetlegesen rossz vagy jó money management megválasztásával. Ha szeretnél ebben tőlünk iránymutatást kapni, akkor válaszd az Ezüst vagy VIP-arany Klubtagsági csomagunkat (sikeres továbbajánlással akár 6.000 forintos havidíjért elérhető mind a két csomag)! Mindezek mellett a felelős játékos csak annyit költ sportfogadásra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy nincs biztos szisztéma. Mi is folyamatosan keressük a még eredményesebb, még kevesebb kockázatot rejtő stratégiákat és money managementeket.

 

Van, aki azt mondja, hogy tudja a „biztos receptet”, amivel mindig, minden körülmények között lehet nyerni?

Javasoljuk, hogy kerüld el messzire a saját érdekedben ezt a személyt vagy oldalt, aki ezt állítja, mert nincs olyan stratégia, ami igaz volt, igaz és igaz lesz minden esetben a jövőben! Folyamatosan kell a stratégiát aktualizálni. Vannak alap érvényű állítások, melyek ma igazak, de lehetséges, hogy a jövőben már nem lesznek annyira eredményesek.

 

Maradjon meg a családra szánt idő! - VIPbetadviceNe csak túlzott pénzt ne kockáztass, hanem túlzott időt se!

Hasonlóan káros lehet, ha a sportfogadás túlzottan megterheli az életed biztonságos működéséhez kellő időbeosztásodat. Ezért vagyunk mi, azért vannak az elemzőink, hogy a sportfogadásra szánt idő egy jelentős részét megóvjuk, megspóroljuk neked. Ha valaki elemzés nélkül tippel, az növeli a kockázatot, aki viszont túlzott időt tölt elemzéssel, annak káros lehet a játék időgazdálkodás szempontból (kivéve a hivatásos elemzőket, azokat, akik ezt munkaként űzik). Nem tanácsoljuk, hogy annyi időt tölts sportfogadással, hogy az túl sok időt vegyen el a családodtól, gyermekeidtől, párodtól, barátaidtól, munkádtól.

 

Tudjuk, hogy a sportfogadás közkedvelt játék, tudjuk, hogy nélkülünk is rengetegen játsszák akkor is, ha a játékosok többségében veszítenek. Abban szeretnénk segíteni, hogy időt spóroljunk neked, megóvjunk a felesleges vesztéstől és törekszünk arra, hogy lehetőleg mindig nyereségesen fogadj (nincs garancia). Közben maradjon meg a játék öröme, az izgalom egészséges foka.

 

Fentieket azért írtuk le ennyire részletesen, hogy érthető legyen a VÍZIÓNK, KÜLDETÉSÜNK. Ha alaposan és körültekintően elolvastad MEGOLDÁSAINK, STRATÉGIÁNK ÉS CÉLJAINK ÖSSZHANGJA, valamint a KOCKÁZATOK résznél leírtakat, már talán egyértelmű, hogy miért építjük a stratégiánkat az alábbi módon:

 

„Nem a nyereséget maximalizáljuk, hanem a veszteséget minimalizáljuk.”

 

 

Pezsgést és jókedvet viszünk a Te életedbe is - VIPbetadviceKÜLDETÉSÜNK


Véletlenül sem célunk, hogy szenvedélybetegeket gyártsunk. Küldetésünk, hogy az emberek, ha már a sportfogadásban rejlő játék izgalmát választják ahhoz, hogy javítsák kedélyállapotukat, vagy anyagi helyzetüket, akkor úgy tehessék ezt meg, hogy valaki segíti őket elemzők által elemzett tippek tanácsaival. Úgy, hogy Klubtagjaink lehetőleg minimalizálják a veszteséget, és a nyerést is megtapasztalják. Támogatni szeretnénk a kontrollált személyiségű sportfogadás visszaállítását, a játék megőrzését úgy, hogy Klubtagjainknak ne kelljen „feleslegesen” sok időt eltölteniük saját elemzéssel.

 

VÍZIÓNK

 

Reményeink szerint sikerül minél több már szenvedélybeteget visszasegítenünk a kontrollált játék öröméhez (mind időben, mind pénzben legyen a játékra fordított energia reális). Minél több sportfogadót nyereségessé tenni. Az embereknek pezsgést, jókedvet vinni az életébe játékkal és Klubélettel, valamint lehetőleg több pénzt tenni a zsebébe eredményes tippjeinkkel, stratégiánkkal, money managementünkkel.

 

Nemzetközi szinten kívánjuk küldetésünket és víziónkat megvalósítani a jövőben.

 

Pezsgést és jókedvet viszünk a Te életedbe is - VIPbetadvice

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT