Regisztráció
2. VÁLASSZ CSOMAGOT!

Minél előbb csatlakozol Klubtagnak, annál hamarabb profitálhatsz Te is, és annál több információt és élményt szerezhetsz!

 

Bronz – AKÁR NAPI 10-100% PROFITTAL KECSEGTET

3-bronz-VIPbetadvice

Ezt a csomagot bárkinek merjük ajánlani, annak is, aki kisebb összeggel próbálná ki a sportfogadást. Elemzői csapatunk azon dolgozik, hogy összességében-nyereséges tanácsokkal, tippekkel lássa el Klubtagjainkat.

 

SPÓROLJ MEG VELÜNK AKÁR TÖBB TÍZEZER FORINTOT HAVONTA!

 

Más cégek sokkal drágábban adják a tippeket. Ráadásul sokszor eredménytelenül. Nálunk a 6.000 forintos havidíjért jellemzően majdnem minden hétköznap több tippet, akár szelvényajánlót is kapsz. Elemzőink stratégia mentén dolgoznak. Elemeznek labdarúgást, teniszt, kosárlabdát, jégkorongot, kézilabdát, vízilabdát, röplabdát, amerikai focit, darts-ot, stb. Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében. A tippek, szelvények az esetek jelentős részében akár napi 10-100%-os nyereséget is hozhatnak. Természetesen nem ígérhetünk, nem garantálhatunk semmit, mert nem vagyunk hatással a játékosok aktuális teljesítményére, nem tudjuk, hogy például egy kapura lövés esetén (labdarúgás) a kapufáról kifelé, vagy befelé pattan a labda, de elemzőink mindent elkövetnek azért, hogy azokat a tippeket küldjük Klubtagjainknak, amelyek nagy valószínűséggel bejönnek. Célunk, hogy összességében nyereségesek legyenek a Klubtagok. Elemzőink eredményei önmagukért beszélnek.

 

KATTINTS IDE! - EZT A KLUBTAGSÁGI CSOMAGOT VÁLASZTOM 30 napra – 6.000 HUF

 

 

 


 

Ezüst – AKÁR NAPI 10-300% PROFITTAL KECSEGTET + stratégia + money management

2-ezust-VIPbetadvice

Hasonlóan a Bronz csomagunkhoz azzal a kiegészítéssel, hogy ebben a csomagunkban még több tippet, akár több szelvényt is eljuttatunk egy hónapon belül a Klubtagnak. Tartalmazza a Bronz csomagot.

 

Money managementet mutatunk, aminek segítségével akár a vesztes napokat is győztessé teheted!

 

SPÓROLJ MEG TOVÁBBI 24.000 FORINTOT HAVONTA!

 

Elérhető úgy is az Ezüst Klubtagság, hogy Bronz csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 3 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz csomagos az Ezüst csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 3 főnek élő klubtagsága van.

 

KATTINTS IDE! - EZT A KLUBTAGSÁGI CSOMAGOT VÁLASZTOM 30 napra – 30.000 HUF

 


 


 

VIP-Arany – AKÁR NAPI 10-700% PROFITTAL KECSEGTET + stratégiák + money management + klubélet

1-VIP-arany-VIPbetadvice

Tartalmazza az Ezüst csomagot, amely csomagban már money managementet mutatunk, aminek segítségével akár a vesztes napokat is győztessé teheted! Ezenfelül VIP-Arany Klubtagként lehetőséget biztosítunk számodra, ha igényled, hogy személyre szóló meghívót küldünk, hogy szervezett programjainkon Te is részt vehess. Klubélet keretében minden évben tervezünk több online és személyes találkozót a VIP-Arany Klubtagokkal, melyek keretein belül közösen megyünk meccsekre drukkolni, koncertekre szórakozni, és sorolhatnánk még a VIP-Arany Klubtagság előnyeit. Ezekre a programokra kedvezményes áron, vagy akár teljesen díjmentesen invitáljuk VIP Klubtagjainkat.

 

SPÓROLJ MEG TOVÁBBI 69.000 FORINTOT HAVONTA!

 

Elérhető úgy is a VIP-Arany Klubtagság, hogy Bronz (vagy magasabb) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 10 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz (vagy magasabb) csomagos a VIP-Arany csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 10 főnek élő klubtagsága van.

 

KATTINTS IDE! - EZT A KLUBTAGSÁGI CSOMAGOT VÁLASZTOM 30 napra – 75.000 HUF

 


 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT