Regisztráció
PARTNERPROGRAM

Partnerprogramot hirdetünk annak érdekében, hogy minél több Klubtagunk élvezhesse minél magasabb szintű szolgáltatáscsomagjainkat. Nekünk is megéri, Neked is megéri.

 

Így Te is, ha eredményesen ajánlod Klubtagságunkat és például 10-en rajtad keresztül regisztrálnak hozzánk, majd vásárolnak bármilyen csomagot, megkapod tőlünk külön felár megfizetése nélkül VIP-arany csomagunkat (75.000 forint értékű) annak ellenére, hogy Neked csupán Bronz csomagod van (havi 6.000 forint). Így amit megspórolsz (69.000 forint) fordíthatod bármi másra, amire csak szeretnéd, például sportfogadásra. Valamint VIP-Arany csomagosként élvezheted annak minden előnyét!

 

Mi történik akkor, ha csak 3 sikeres, eredményes ajánlást tudsz tenni, és ők vásárolnak bármekkora csomagot? Akkor az Ezüst csomagunkat kapod meg felár megfizetése nélkül. Ezzel is 24.000 forintot spórolhatsz meg minden hónapban.

 

Ezüst – AKÁR NAPI 10300% PROFITTAL KECSEGTET + stratégia + money management

 

Elérhető úgy is az Ezüst Klubtagság, hogy Bronz (vagy magasabb) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 3 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz (vagy magasabb) csomagos az Ezüst csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 3 főnek élő klubtagsága van.

 

Csomagjaink részletes leírását IDE kattintva éred el.

 

 

VIP-Arany – AKÁR NAPI 10700% PROFITTAL KECSEGTET + stratégiák + money management + klubélet

 

 

Elérhető úgy is a VIP-Arany Klubtagság, hogy Bronz (vagy magasabb) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 10 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz (vagy magasabb) csomagos a VIP-Arany csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 10 főnek élő klubtagsága van.

 

Csomagjaink részletes leírását IDE kattintva éred el.

 

Így válik rengeteg embernek elérhetővé a VIPbetadvice Klubtagság minden előnye!

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT