Regisztráció
SPORTÁGAK

Minden sportfogadási oldalon más és más sportágakra lehet fogadni. Rengetegre. Törekszünk arra, hogy minden népszerű, fogadható sportágra rendelkezzünk elemzővel, elemzőkkel, akik az adott sportág elemzésében otthon vannak. Egy elemző általában egy sportágban van kiemelkedően otthon, ritka, ha ugyanaz a személy több sportágban eredményes tippekkel bír hosszú távon. Sőt! Lehet, hogy egy elemző a labdarúgáson belül a Bajnokok Ligájában igazán felkészült, egy másik pedig az Európa Ligában, a harmadik az Anglia bajnokságában, a következő Spanyolországéban, és így tovább. Ugyanez igaz csak másképpen az összes többi sportágra. Például van aki a teniszen belül az ATP-ben erős, van aki a WTA-ban. Az sem mindig igaz, hogy ha egy elemző jó a férfi mezőnyben, akkor ugyanolyan jó a női mezőnyben. Vagy gondoljunk csak bele, hogy vajon elvárható lenne egy elemzőtől, aki a férfi labdarúgásban van otthon, azon belül is tegyük fel az Angol bajnokságban, hogy legyen teljesen felkészült a Premier Ligában, az Angol Liga 1-ben, az Angol Liga 2-ben, az Angol Nemzeti Ligában, az Angol FA Kupában, az Angol Liga Kupában? A legjobb elemzők specializálódnak.

 

Más cégek sokkal drágábban adják a tippeket. Ráadásul sokszor eredménytelenül, vagy csekély eredménnyel, mert nem feltétlenül specializálódnak. Nálunk akár a 6.000 forint havidíjért jellemzően majdnem minden nap több tippet, akár szelvényajánlót is kapsz. Azért tudunk ilyen kedvező áron dolgozni, mert hosszú távon gondolkodunk és bízunk elemzőink tudásában és eredményességében. Elemzőink stratégia mentén dolgoznak.

 

Elemzőink elemezik a legnépszerűbb sportágakat:

• labdarúgást,

• teniszt,

• kosárlabdát,

• jégkorongot,

• kézilabdát,

• vízilabdát,

• röplabdát,

• amerikai focit,

• darts-ot,

• stb.

 

Folyamatosan bővítjük, szűkítjük elemzőink csapatát a siker érdekében. Azért tartjuk fent az apparátust, hogy az év legtöbb napján tudjunk tippeket szolgáltatni. Akkor is, amikor mások nem, és olyan sportágakban is, amelyekben mások nem. Minden sportágnak megvan a saját idénye és az idények közötti szünetek. Naponta legtöbbször több ezer eseményre lehet fogadni, ebből kell kiválasztania senior elemzőinknek a legjobban fogadható eseményeket.

 

Összességében elemzőink rengeteg hasznos és pótolhatatlan időt, valamint pénzt spórolnak meg minden Klubtagunk számára azzal, hogy a legnépszerűbb sportágakat elemzik ügyfeleink helyett.

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT