Regisztráció
KÜLDETÉSÜNK, RÓLUNK

Fiatalok a VIPbetadvice.com-malA VIPbetadvice csoport kimagasló szakértelemmel áll Klubtagjai rendelkezésére. Profi elemzőink stratégiában gondolkodnak. Naprakész tudásukra támaszkodva segítjük Klubtagjainkat, hogy ne vesszenek el a sportfogadás világában. Célunk, hogy emberek tízezreinek sikerélményt és pezsgést hozzunk a hétköznapjaiba, valamint javítsuk az életszínvonalukat.

 

MEGOLDÁSAINK, STRATÉGIÁNK ÉS CÉLJAINK ÖSSZHANGJA

 

Célunk: Klubtagjainknak rövid-, közép-, és hosszútávon összességében nyereséges tippeket, tanácsokat adni. Csomagjainkban, tippajánlatainkban, szelvényajánlatainkban elemzőink alábbi stratégiája érvényesül:

 

„Úgy maximalizáljuk a nyereséget, hogy közben minimalizáljuk a lehetséges veszteséget.”

 

Tippjeink döntő többsége nem a hatalmas profittal kecsegtető ODDS-okra épül, de nem is a teljesen „kockázat-kerülő” ODDS-okra. Elemzőink stratégiája teljesen egyedi. Havi eredményeink beszélnek helyettünk. Ennek ellenére célunk nem a csomagdíjak csillagokba történő emelése, hanem a reálisan, szinte bárki számára elérhető árak megtartása. Ezért is találtuk ki a Partnerprogramot. Személyes Kampánylinket bocsátunk Tagjaink rendelkezésére, így ennek segítségével elérhetővé válnak a magasabb értékű csomagok is alacsony áron. (Részletek a "Partnerprogram" menüpont alatt.)


 

Figyelmeztetjük a kockázatokra! - VIPbetadviceKOCKÁZATOK

 

A szerencsejáték szórakoztató, gyakran örömteli elfoglaltság, ami segít a kikapcsolódásban, ám fontos tudni, hogy a játék, mint alapvető emberi szükséglet bizonyos esetekben problémákat okoz, akár súlyos függőséghez is vezet. Maradjon játék a sportfogadás! Soha ne kockáztass akkora összeget, amekkorának az esetleges elvesztése veszélyhelyzetet okoz az életedben vagy családod, környezeted életében!

 

A működő szisztémánk alapja, hogy nem az egyes tippekre építünk, hanem a nyertes sorozatokra.

A tippek összességében havonta akár 50-900%-os nyereséget is hozhatnak, de néha veszíthetnek is. Így arra is fel kell készülnünk. Célunk, hogy olyan tétkezelési stratégiát adjunk, hogy a vesztes tippek ellenére is havi szinten nyereséget érjünk el a Klubtagok számára, minimalizálva az esélyt az induló tőke elvesztésére. Csomagonként külön tanácsot adunk a tőke mielőbbi kivonására. Hosszú távon kell terveznünk.

 

Elemzőink eredményei önmagukért beszélnek, de a múltban elért eredmény sem lehet sohasem kockázatkizáró körülmény.

 

Fontos a tét mértékének okos megválasztása! - VIPbetadviceA kockáztatás mindig izgalommal jár, maradjon ez az izgalom akkora, ami még jóleső érzést nyújt és sose legyen túlzó, ami már a veszteségtől való félelemmel párosul! Ennek megfelelően érdemes mindig a tétet okosan megválasztani a fogadásaidhoz. Ne lovald bele magad, hogy egy esetleges vesztés után azonnal vissza akard nyerni a pénzt! Mindíg türelmesen kövesd az általunk megadott stratégiát!

 

Mi adjuk az elemzők által ajánlott tippeket, tanácsokat, de mindig a te döntésed, hogy megteszed-e ezeket a tanácsolt tippeket, mindig a te döntésed, hogyha megteszed, akkor mennyivel. Mivel a döntés minden esetben a Te felelősséged, ezért természetesen a teljes nyereség és a teljes veszteség is a Tiéd.

 

Javasoljuk, hogy magyarként a tippmixpro.hu oldalon fogadj! Az itt elért nyeremények már adózottan jelennek meg a tippmixpro.hu-s egyenlegeden.

Tájékozódj, mielőtt sportfogadó oldalt választasz, hogy az ott elért nyeremények adókötelesek vagy adózottak-e és hogy országod jogszabályai támogatják-e annál a sportfogadó oldalnál a játékot vagy nem!

 

Tétkezelési stratégia - VIPbetadviceA kockázatokat lehet növelni vagy csökkenteni egy esetlegesen rossz vagy jó tétkezelési stratégia megválasztásával. Tippjeinket kizárólag az általunk javasolt stratégiával előnyös megfogadni. Ha más stratégiát követsz, inkább veszíteni fogsz, mint nyerni.

 

Maradjon meg a családra szánt idő! - VIPbetadviceNe csak túlzott pénzt ne kockáztass, hanem túlzott időt se!
A mi tippjeink és tanácsaink követéséhez napi 5-10 perc elegendő. Maradjon meg a játék öröme, az izgalom egészséges foka! 

 

 

 

„Úgy maximalizáljuk a nyereséget, hogy közben minimalizáljuk a lehetséges veszteséget.”

 

 

 

Pezsgést és jókedvet viszünk a Te életedbe is - VIPbetadviceKÜLDETÉSÜNK, CÉLUNKhogy emberek tízezreinek sikerélményt és pezsgést hozzunk a hétköznapjaiba, valamint javítsuk az életszínvonalukat. 

 

 

 

VÍZIÓNK, hogy segítségünkkel, sok ezer család nagyobb anyagi biztonságba kerüljön. Így sok országban tízezrek életébe elvisszük az anyagi jólétet, ami segít nekik felszabadítani kreatív energiáikat és megélni az élet valódi örömeit.

 

 

Pezsgést és jókedvet viszünk a Te életedbe is - VIPbetadvice

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT