Regisztráció
2. VÁLASSZ CSOMAGOT!

 

Minél előbb csatlakozol Klubtagnak, annál hamarabb profitálhatsz Te is, és annál több sikerélményt szerezhetsz!

 

Bronz: 68% havi átlag (nyereménycél: legalább 40%/hó)*
A VIPBETADVICE 3.0 ÚJRAINDULÁS ÓTA

3-bronz-VIPbetadvice

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik kisebb összeggel, de legalább 50 ezer forinttal próbálnák ki a sportfogadást. Elemzői csapatunk azon dolgozik, hogy a tétkezelési stratégia alkalmazásával, biztonságos módon, havi szinten legalább 40% nyereményt realizáljanak a Bronz Klubtagjaink.

 

Tétkezelési stratégiát adunk, aminek alkalmazásával a vesztes napokat is győztessé teheted! Valamint minimalizálhatod az esélyét annak, hogy a teljes tőke elvesszen.

 

KATTINTS IDE! - EZT A KLUBTAGSÁGI CSOMAGOT VÁLASZTOM 30 napra – 20 EUR

  


 

Ezüst: 163% havi átlag (nyereménycél: legalább 80%/hó)*
A VIPBETADVICE 3.0 ÚJRAINDULÁS ÓTA

2-ezust-VIPbetadvice

Az Ezüst csomagban szolgáltatott tippek nyereményszorzói magasabbak (ODDS: 2,7-3,6), ezáltal a nyertes tippenkénti, valamint a havi eredmények is jóval magasabbak.

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik legalább 100 ezer forinttal próbálnák ki a sportfogadást. Elemzői csapatunk azon dolgozik, hogy a tétkezelési stratégia alkalmazásával, biztonságos módon, havi szinten legalább 80% nyereményt realizáljanak az Ezüst Klubtagjaink. Az Ezüst csomag tartalmazza a Bronz csomagot is. Az Ezüst csomagosoknak az Ezüst tétkezelési stratégia alkalmazását javasoljuk!

 

Tétkezelési stratégiát adunk, aminek alkalmazásával a vesztes napokat is győztessé teheted! Valamint minimalizálhatod az esélyét annak, hogy a teljes tőke elvesszen.

 

SPÓROLJ MEG TOVÁBBI 70 EURÓT HAVONTA!

 

Elérhető úgy is az Ezüst Klubtagság, hogy Bronz csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 3 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz csomagos az Ezüst csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 3 főnek élő klubtagsága van.

 

KATTINTS IDE! - EZT A KLUBTAGSÁGI CSOMAGOT VÁLASZTOM 30 napra – 90 EUR

 


 

VIP-Arany: 287% havi átlag (nyereménycél: legalább 150%/hó)*
A VIPBETADVICE 3.0 ÚJRAINDULÁS ÓTA

1-VIP-arany-VIPbetadvice

A VIP-Arany csomagban szolgáltatott tippek nyereményszorzói magasabbak (ODDS: 8-10), ezáltal a nyertes tippenkénti, valamint a havi eredmények is jóval magasabbak.

 

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik legalább 100 ezer forinttal próbálnák ki a sportfogadást, és nagyobb induló tőke nélkül is nagyobb nyereményt akarnak havonta elérni. Elemzői csapatunk azon dolgozik, hogy a tétkezelési stratégia alkalmazásával, biztonságos módon, havi szinten legalább 150% nyereményt realizáljanak a VIP-Arany Klubtagjaink. A VIP-Arany csomag tartalmazza a Bronz és Ezüst csomagot is. A VIP-Arany csomagosoknak a VIP-Arany tétkezelési stratégia alkalmazását javasoljuk!

 

Tétkezelési stratégiát adunk, aminek alkalmazásával a vesztes napokat is győztessé teheted! Valamint minimalizálhatod az esélyét annak, hogy a teljes tőke elvesszen.

 

SPÓROLJ MEG TOVÁBBI 200 EURÓT HAVONTA!

 

Elérhető úgy is a VIP-Arany Klubtagság, hogy Bronz (vagy magasabb) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 10 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz (vagy magasabb) csomagos a VIP-Arany csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 10 főnek élő klubtagsága van.

 

KATTINTS IDE! - EZT A KLUBTAGSÁGI CSOMAGOT VÁLASZTOM 30 napra – 220 EUR

 

 

*A fentebb szereplő számok és statisztikák nem minősülnek ígéretnek vagy ajánlattételnek, és nem helyettesítik az alapos tájékozódást. Ezek a számok a 2021. június, július, augusztus hónap nyereményeit tükrözik, és nem vonható le belőlük hosszú távra vonatkozó következtetés. Az aktuális statisztikák mindig megtalálhatóak a honlapunk Statisztikák menüpontjában.

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT