Regisztráció
4. MENEDZSELD!

4-VIPbetadviceNálunk a legegyszerűbb módon tudod átlátni elemzőink tanácsait, kezelni a portfoliódat, és könnyen tekintheted át a választott stratégiádat, vagy választhatod ki a számodra leginkább megfelelő money managementedet.

 

Saját, személyes fiókodon keresztül értesülhetsz Klubéletünk izgalmas programjairól. Pezsgést viszünk életedbe!

 

Ajánlást, megosztást segítő eszközöket biztosítunk számodra, hogy minél kedvezőbb tagsági csomaggal is a legmagasabb szolgáltatásokat élvezhesd.

 

Ha szívesen lennél Értékesítő Partnerünk, kellő erőt érzel magadban arra, hogy sok embert tegyél Klubtagunkká, esetleg komoly listával vagy eléréssel bírsz, online irodádban, vagy ha nem vagy még Klubtag, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni. Bannereket, egyedi kódolt landing page-eket, Kampánylinkeket, és még ennél is többet nyújtunk segítségül neked mindezekhez. Elvárjuk magunktól, hogy Értékesítő Partnereink havi szinten legalább 1 millió forintot keressenek! De csak képességeid szabhatják a felső határt. Részletek itt.

 

Belső online irodádban jelentkezhetsz fizetett elemzőnek, ha elég prof vagy.

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT