Regisztráció
PARTNERPROGRAM

Partnerprogramot hirdetünk annak érdekében, hogy minél több Klubtagunk élvezhesse minél magasabb szintű szolgáltatáscsomagjainkat.

 

Így Te is, ajánlhatod Klubtagságunkat. Ha 10-en rajtad keresztül regisztrálnak, majd vásárolnak bármilyen csomagot, megkapod tőlünk külön felár megfizetése nélkül a VIP-Arany csomagunkat (220 euró értékű). Annak ellenére, hogy Neked csupán Bronz csomagod van (havi 20 euró). Így amit megspórolsz (200 euró) sportfogadásra fordíthatod.

 

Mi történik akkor, ha csak 3 sikeres, eredményes ajánlást tudsz tenni, és ők vásárolnak bármekkora csomagot? Akkor az Ezüst csomagunkat kapod meg felár megfizetése nélkül. Ezzel is 70 eurót spórolsz meg minden hónapban.

 

Ezüst – EDDIG HAVI +56-138% NYEREMÉNYT EREDMÉNYEZETT
A VIPBETADVICE 3.0 ÚJRAINDULÁS ÓTA

 

Elérhető úgy is az Ezüst Klubtagság, hogy Bronz csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 3 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz csomagos az Ezüst csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 3 főnek élő klubtagsága van. Látni fogod az általad hozott Klubtagok aktív státuszát a webirodádban.

 

Csomagjaink részletes leírását IDE kattintva éred el.

 

 

VIP-Arany – EDDIG HAVI +238-376% NYEREMÉNYT EREDMÉNYEZETT
A VIPBETADVICE 3.0 ÚJRAINDULÁS ÓTA

 

 

Elérhető úgy is a VIP-Arany Klubtagság, hogy Bronz (vagy Ezüst) csomaggal rendelkezel, és személyes Kampánylinkeden keresztül legalább 10 Bronz (vagy magasabb) csomagos Klubtag csatlakozik. Arra az időszakra kapja a Bronz (vagy Ezüst) csomagos a VIP-Arany csomagot, amíg a Kampánylinkjein keresztül csatlakozók közül legalább 10 főnek élő klubtagsága van. Látni fogod az általad hozott Klubtagok aktív státuszát a webirodádban.

 

Csomagjaink részletes leírását IDE kattintva éred el.

 

Így válik rengeteg embernek elérhetővé a VIPbetadvice Klubtagság minden előnye!

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT