Regisztráció
PARTNERPROGRAM

Partnerprogramot hirdettünk annak érdekében, hogy minél több Klubtagunk élvezhesse minél magasabb szolgáltatás csomagjainkat!

 

Ha előfizetőnk vagy, és 10 fő rajtad keresztül regisztrál, majd vásárolnak bármilyen csomagot, megkapod tőlünk külön felár megfizetése nélkül a VIP-Arany csomagunkat (220 euró értékű).

 

Elérhető úgy is az Ezüst klubtagság (90 euró értékű), hogy Bronz csomaggal rendelkezel, és személyes kampánylinkeden keresztül csatlakozók közül legalább 3 főnek élő előfizetése van.

 

 

Hogyan tudom úgy ajánlani a VIPbetadvice-ot, hogy a rendszer tudja, hogy hozzám kapcsolódik az illető?

 

Jelentkezz be a VIPbetadvice.com oldal tetején e-mail cím, jelszó megadásával!

 

Ezt követően a Webiroda Fiókom menüsorban kattints a Partnerprogram menüpontra!

 

Az ajánlói link alatti linket (a felső) másold ki és egyszerűen küldd el ismerőseidnek!

(Ajánlói link – IFRAME-ben beilleszthető: ez azoknak szól, akik saját weboldallal rendelkeznek és be szeretnék ágyazni a saját weboldalukba az ajánlói oldalukat).

 

Még hatékonyabb az ajánlásod, ha fel is hívod az illető figyelmét arra, hogy küldesz neki egy érdekes weboldalt. Mondd neki, hogy bátran iratkozzon fel a bővebb információkért DÍJMENTESEN!

 

Webiroda / Fiókom alatti Partnerprogram alatt, találsz egy FELIRATKOZÓIM gombot. Arra kattintva fogod látni azok névsorát, akik a Te linkednek köszönhetően iratkoztak be. Ugyanitt fogod látni tételesen és összesítve is, hogy kiknek van aktív előfizetése.

 

Fentiek értelmében, amikor elérted, hogy már van 3 közvetlen, aktív előfizető, és Te is rendelkezel Bronz aktív előfizetéssel, máris jogosulttá válsz külön felár megfizetése nélkül a fantasztikus Ezüst csomagunkra!

 

Amikor újabb 7 közvetlen, aktív előfizetőt toborzol, tehát már összesen 10 aktív közvetlen előfizető rajtad keresztül kapcsolódott, a rendszer automatikusan küldi számodra is a Bronz, az Ezüst tippek mellett a VIP-Arany tippeket is!

 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ajánlatot, mert láthatod a Statisztikák menüpont alatt, hogy a magasabb csomagok magasabb nyereményeket képesek nyújtani.

 

Spórolj meg akár 200 eurót havonta! Válj Te is mihamarabb VIP-Arany Klubtagunkká! A megspórolt 200 eurót fordíthatod akár játékra is, így minden hónapban magasabb lehet a kezdő tőkéd!

 

 

Eredményes fogadást kívánunk velünk!

Üdvözlettel, a VIPbetadvice.com csapata!

 

 

Rólunk            Segítség            Kapcsolat            Partnerprogram            Értékesítő Partnerek részére  

Copyright © 2016 tudta.hu Minden jog fenntartva.            ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK            ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT